Blomster af papir

Jeg elsker blomster, men de holder jo ikke for evigt. Og det er ofte også charmen ved blomster, at se deres udvikling, og til sidst deres endeligt. Men nogen gange kunne det også være dejligt de stod lidt længere, og man kan også lave nogen anderledes ting med længervarende blomster. Så jeg har bevæget mig ud i blomster af papir.

Først har jeg prøvet at lave en pilea potteplante. Synes jeg er sluppet okay fra det, dog kunne jeg godt finde på at lave en ny hvor den er knap så skriggrøn. Jeg har skåret cirkler ud hvor der også er skåret en linie ind til midten. Så kan de limes sammen og få en slags tragtform. Jeg har skåret dem ud på min Silhouette skæremaskine, men man kan jo sagtens klippe dem i hånden. Jeg har limet grønlakerede metaltråde på med limpistol, og stukket dem i oasis.  

Kartonet er grønt, og efter jeg har limet dem sammen, har jeg givet dem noget distressfarve, blandet op med vand. Til sidst tegnede jeg streger med en zigtus, for at prøve at gøre dem lidt mere livagtige. 

Her har jeg prøvet af efterligne en chrysanthemum. Det er bare et stykke A4 papir der er klippet i 2 stykker på langs. Så er papiret strimlet og limet sammen til et langt stykke, og så er det bare at rulle den sammen. 

Her er en anden version hvor papiret er delt i 3 stykker på langs i stedet for 2, og så er de skåret i bredder af 5, 7 og 9 cm, så bladene ligesom bliver længere og længere. 

Den sidste version er lavet i samme bredder som version 2, men har lavet den på min silhouette maskine så bladene er afrundet i enden. Det synes jeg giver et meget bedre udtryk. Og det er også meget hurtigere at lave end selv at skulle strimle den på den manuelle skæremaskine. 

 

 

 

Det er altså rigtig sjovt at lave blomster af papir, og det er helt sikkert ikke sidste gang jeg skal prøve det. Har masser af idéer i hovedet til sjove ting man kan lave med blomster af papir, så det er bare lige med at finde tiden til det 🙂

Det var alt for denne gang, håber i fandt det interessant at læse 😀

//Kristina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *