En lille hurtig opslagstavle

Jeg er ved at lave lidt om på mit hobbyværelse og ville i den forbindelse gerne have en opslagstavle og min mands den gamle måtte altså lide døden :p Min lillesøster gav mig den idé at male de gamle kork bordskånere og bruge dem. Helt tilfældigvis har jeg lige købt nye bordskånere så de gamle var alligevel i overskud så det var jo nærmest skæbnen der var på spil der 🙂 Så jeg fandt noget akrylmaling i gemmerne og noget malertape og så var det ellers i gang.

Noget malertape på kryds og tværs og dette kom der ud af det: 

20161006_211339

Synes selv det blev meget godt og kan godt lide det er nogle helt andre farver end kasserne ved siden af 🙂

Det var en hurtig en for denne gang håber 🙂

//Kristina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *