En lille kuvert til penge

I weekenden skulle vi til fødselsdag og gaven bestod af penge. Synes altid det er sådan lidt fladt bare at stikke folk en seddel, men synes heller ikke altid at man behøver at give et kort man måske har brugt flere timer på. Så jeg satte mig for at lave et lille hurtigt kort.

Jeg farvede fødselsdagsbjørnen med zigfarverne og udstandsede et hello på bigshotten og satte det på en pose fra Søstrene Grene.
Nemmere bliver det vidst ikke 😉

20161118_140355

Indeni stemplede jeg et motiv med gaver og farvede dem med H2O farver. Kan I huske dem?? Det er godt nok lang tid siden jeg har brugt dem, men dem fandt jeg frem en dag og kan ret godt lide at farve med dem 🙂 20161118_140430

Her kan man se hello lidt tættere på og man kan ane at jeg har lagt lidt glimmer på med Wink of Stella. 20161118_140500

Tak fordi I kiggede med 😀

//Kristina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *