En lille hjemmelavet fødselsdagsgave til min datters dagplejemor

I weekenden havde min datters dagplejemor fødselsdag og hun skulle selvfølgelig have en fødselsdagsgave. Jeg synes det kunne være sjovt at min datter selv fik lov at lave noget til hende, i stedet for at købe en upersonlig gave til hende. Overvejede meget hvad det skulle være, for det er jo også begrænset hvad min datter på 2 år kan lave. Hun elsker at tegne og male så jeg fandt et glas (her et der har været kartofler i) og her satte jeg malertape på 3 steder så jeg efterfølgende kunne sætte en tekst på, og så fik hun ellers lov til at klatte maling på.

 

Teksten jeg har sat på er skåret i folie på min Silhouette.

 

Oven på låget og ned ad siden har jeg dekoreret med nogle blomster og blade.

Blomsterne er malet med lidt pixie dust blandet med vand, og så har jeg lagt noget glitter på kanterne.

 

Glasset er pakket ind i en pose lavet af gavepapir, og udenpå er der igen dekoreret med lidt blomster og blade. Synes indpakningen er vigtig og det er en del af helhedsindtrykket af gaven. 

 

Glasset kan jo bruges til mange ting. Vi puttede et batteri-fyrfadslys ned i det, men det kan f.eks. også bruges til opbevaring eller sparebøsse. Dagplejemoren blev heldigvis glad for det og syntes det var dejligt at få noget Sofia selv havde været med til at lave.

Håber i syntes det var spændende at kigge med.

//Kristina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *