Julekort med deco foil til februars juleindslag

Så er det blevet februar og den 24. igen og det er dermed tid til et juleindslag her i form af julekort 😀 Siden sidst er jeg blevet helt forelsket i deco foil som er noget meget tyndt metallisk papir som man kan overføre til papir (og tøj tror jeg nok også) på forskellige måder. Jeg har indkøbt en laserprinter til formålet da en af måderne er at printe et billede ud og derefter køre det igennem en lamineringsmaskine og voila, så har folien sat sig fast på det printede billede. Det er sgu da smart. Mulighederne er jo uendelige.

Her har jeg tracet en krans af kogler, som jeg har fundet på google, i mit silhouette program og skrevet en tekst i midten.  

Det er lidt svært at fange hvor flot effekten er.

Jeg har brugt deco foil der hedder småprikket sølv her.

Jeg har sat lidt palietter og rhinsten på.

På videoen kan man se effekten lidt bedre

Her har jeg farvet kransen med lidt h2o farver så det passede med farvene i Sevenhills’ februar challenge. Se tidligere indlæg om challengen HER. Da det er alm. kopipapir bøjer papiret lidt efter favelægningen selvom jeg var meget påpasselig med ikke at bruge for meget vand. 

Jeg har brugt deco foil i alm. sølv her, og så er der sat 2 klaser på med palietter og rhinsten.

På det sidste kort i rækken har jeg bare skrevet en tekst, men det virker nu også meget godt. 

 

Her har jeg brugt deco foil i glitter sølv.

Her har jeg sat lidt små snefnug på og lidt rhinsten.

Materialeliste:

Deco foil i forskellige slags sølv
Kopipapir
Diverse rhinsten og palietter
Wonky stitched rectangle stax fra Die-namics
Snowflake die fra Marianne Design
Sølv glitter papir fra Søstrene Grene
Gråt karton
H2O farver

Det er SÅ sjovt at lege med deco foil. Det er noget der helt sikkert kommer masser af projekter med i fremtiden. Der er forskellige muligheder for ”lim” til foilen, så man f.eks. kan bruge sine stempler og stencil sammen med foilen, så mon ikke jeg bliver nødt til at købe det på et tidspunkt 😛

Det var alt for denne gang, håber I synes det har været spændende at kigge med.

//Kristina

3 thoughts on “Julekort med deco foil til februars juleindslag

  1. These are so beautiful, the foiling gives that extra special stylish touch 🙂
    Thanks for playing along with our challenge this month at Seven Hills Crafts 🙂
    Jenny x

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *