Kort med trekanter og guld – Bidrag nr. 1 til Spring Festival 2017

Maria Krumspring, der står bag Krumspring shop, har Spring Festival 2017 kørende på hendes blog lige nu, som går ud på at der kommer 8 forskellige challenges, frem til den 18. marts, som man kan være med i, og være heldig at vinde nogle af hendes lækre stempler. Jeg var også med i hendes Fall Festival så jeg skal selvfølgelig også være med her, og jeg håber jeg kan nå at være med i alle 8 challenges.

Første challenge går ud på at bruge trekanter som hoved feature. Du kan læse mere om 1. challenge HER

 Jeg har valgt at bruge et baggrundsstempel med trekanter som jeg har heat embosset med hvid embossingpulver. Så har jeg farvelagt baggrunden med akvarelfarver. Nogen af trekanterne har jeg bagefter farvet med H2O farve i guld. Rammen er udstandset på bigshotten i glimmerkarton.

Jeg har til sidst heat embosset ‘hello’ i sort embossingpulver. Man kan godt ane de hvide embossing streger igennem det sorte, men det synes jeg ikke gør noget. 

Materialeliste:

Akvarelpapir 300 g.
Embossingpulver fra Ranger ( White, Super fine detail)
Akvarelfarver fra Peerless
H2O vandfarve (Solar Gold)
Embossingpulver fra WOW (Primary Ebony, Regular)
Ramme die fra Dienamics (Stitched rectangle scallop frame)
Baggrundsstempel fra Simon Says Stamp (Abstract triangles)
Hello stempel fra Avery Elle (Big Greetings)

 

Synes selv det her kort blev virkelig, virkelig godt 😛 Elsker at male med akvarelfarver, især med vådt i vådt teknik. Jeg skal have anskaffet nogle nye farver for mine Peerless farver er på sådan nogen papstykker og der er altså begrænset levetid på sådan nogle. Man kan i hvert fald godt se hvilke der yndlingsfarverne 😉 Nå, men jeg krydser altså fingre og tæer for at det godt med mit kort i den 1. challenges og så må vi se om jeg når at lave kort til de andre challenges.

Så forhåbentligt meget snart på gensyn 😉

//Kristina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *