Kort med vandfarve baggrund til challenge

Seven Hills er klar med deres februar challenge og den skal jeg selvfølgelig være med til.  Der er ikke lang tid til deadline, men hvis du vil være med kan du finde challengen HER. I denne måned er det en color challenge hvor man skal bruge en af disse farvepalletter:

 Jeg har valgt at gå efter den første, som man forhåbentlig kan se. Jeg har brugt vandfarve som baggrund og så stemplet oven på. Den store tekst er heat embosset og jeg har givet lidt skygge med en af zig faverne. 

Jeg har pyntet med lidt rhinsten og nuvo drops.

Materialeliste:

Peerless watercolors
Akvarelpapir 300g
Rhinsten
Nuvo Glitter drops (Aquatic mist)
Sort karton
Stempel fra Altenew (Happy dreams)
Nuvo embossing powder (Cool jade)
My favorite things premium die ink (Gumdrop green)
Zig clean color real brush (No.090 Gray)

I sidste måneds challenge kom jeg på en delt 2. plads som I kan se HER, og det er jeg rigtig glad for, men håber da jeg kan vinde i denne måned 😛

Det var alt for denne gang, på gensyn 🙂

//Kristina

5 thoughts on “Kort med vandfarve baggrund til challenge

  1. I love the soft watercoloured background and sprinkling of sequins here and there. It’s a fab effect! Thanks so much for playing along with our monthly challenge at Seven Hills Crafts 🙂

  2. The watercolor background is so soft and dreamy – love it! And the rhinestons and nuvo drops are he perfect detail!
    Thanks so much for playing along with us at Seven Hills Crafts!
    Anni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *