Kort med vinterstemning uden jul

At lave et kort med vinterstemning uden jul er en opgave der faktisk godt kan være lidt svær. Især når vi i sidste måned kun havde jul i hovedet. Så da jeg så at ‘Scrap from your heart’ havde en januarudfordring kørende med denne overskrift skulle jeg lige vende opgaven i mit hoved. Først tænkte jeg på noget med sne, men syntes alligevel jeg tænkte jul, når jeg tænkte på sne, så det ville jeg ikke lave noget med.

Kiggede mine stempler igennem for at få inspiration og der så jeg den søde drage fra MFT. Syntes helt bestemt jeg så ånde i stedet for ild, så tænkte jeg ville lave en iskold nat, hvor den søde drage flyver en tur oppe i skyerne. 

Jeg har stemplet med nogle iskrystaller for at fremhæve frosten i luften. Nogle små rhinsten gør bare lige lidt ekstra. 

Dragens grønne hud er farvet med twinkling h2o farve. Mon ikke man lige kan ane glimmeret i farven? Resten af dragen er farvet med én zig farve. Man kan simpelthen få så mange farvenuancer ud af én penseltus. Det synes jeg er fedt 🙂

Materialeliste:

Dragestempel fra My favorite things (Magical Dragons)
Twinkling H2O’s Farve fra Luminarte (Blue Grass)
Zig clean color real brush (No.092 Blue gray)
Tekst stempel fra Lawn Fawn (Snow Cool)
Farve til stempel fra My favorite things (Blue Yonder)
Glitterpen brugt oven på tekst stempel: Wink of stella (Clear)
Baggrundsfarve Distress Ink fra Ranger (Broken china og black soot)
Baggrundstempel fra Scrapberry (Snowflakes)
Farve til baggrundstempel fra Brilliance (Moonlight white)
Skydie fra Avery Elle (Pierced Clouds Die)
Karton til baggrunden fra Crafters companion (Neenah solar white)
Diverse: Sort karton, hvid karton, rhinsten, dobbeltklæbende tape, 3d puder og cosmic acrylic glue.

Hvis I kunne tænke jer selv at være med i udfordringen kan I finde den HER

Tak fordi I kiggede med 😀

//Kristina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *