Kreationer til julefrokost, bryllup og barnedåb

Ja det var jo ikke så lidt der var på kalenderen i april måned. For udover at jeg var på SAM, var jeg også som overskriften antyder, til julefrokost, bryllup og barnedåb og så måtte der jo produceres nogle kreationer.

Først på måneden var jeg til julefrokost hos en god veninde, hvor jeg har hjulpet lidt til i hendes blomsterbutik.  Jeg havde bundet en lille buket blomster til hende med blomster fra haven og lavede et boxkort til at følge med.

Grenene er bl.a. fra vores mirabelle træ og hassel busk, og blomsterne er påskeklokker og påskeliljer. 

Boksen er lavet som en explosion box som er lavet på Silhouetten. Blomsterne er en blandet landhandel, nogen lavet fra dies, nogen fra Silhouetten og nogen klippet i hånden.

  

I påsken blev det min kusines tur til at skulle giftes og der skulle jo laves sangskjuler og kort til.

Jeg havde en gammel kasse liggende der passede til a4 og her klistrede jeg sider på der er klippet ud af en papkasse. Selve den hvide del af campingvognen og teksten ‘just married’ er skåret i folie og det grønne i designpapir, begge dele på Silhouetten.  Manden og damen har jeg fundet på nettet og jeg tracede dem i Silhouette programmet så den kunne skære dem ud. 

Kortet er lavet med en akvarelmalet baggrund og flamingoerne fra Lawn Fawn er malet med Zig tusserne. Hjerterne er heat embosset. 

Efter weekenden med SAM stod den så på barnedåb. Min dejlige venindes datter skulle døbes og jeg havde lyst til at lave en lækker ramme med hendes fødsels- og dåbsinfo.

Rammen ‘Ribba’ er fra Ikea og den er genial til at skabe dybde. Både bodyen og storken er dies jeg ikke kunne stå for på SAM. ‘Caroline’ er skåret i folie på Silhouetten. 

 

Vægten, målestokken, uret og kirken er alle billeder jeg har fundet på nettet og tracet, og de er alle skåret i sort folie. 

  

 

Det var lidt af en omgang, og som jeg sagde så var det en travl april 😛

Håber I kunne lide hvad I så.

På gensyn.

//Kristina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *