Krumspring fall festival – 5 challenges

Krumspring shop (Maria Krumbæk) afholder i oktober måned en fall festival. Her er der giveaways og challenges hvor du kan vinde nogle af hendes lækre stempler.
Link til konkurrencen her –> http://krumspringshop.dk/fall-festival-2016/

Jeg deltager i alle hendes challenges som jo så er blevet til 5 lækre kort hvis jeg selv skal sige det 😛

Challenge 1: 
Lav et regnbue-julekort. Det vil sige at du skal bruge farverne lilla, blå, grøn, gul, orange og rød.

Jeg har brugt alle farvene på baggrunden hvor jeg har heatembosset et baggrundstempel og så har jeg ”smurt” det hele ind i distress farver. Blomstersnirklerne er stanset på min Big Shot og bannerne har jeg bare lavet på min papirtrimmer. 

img_8451

Challenge 2:
Lav et kort baseret på denne skitse. Du kan fortolke den som du ønsker, det skal bare være tydeligt at skitsen er brugt.
14666108_340104263003486_4624516640498613046_n

Jeg har lavet et månekort hvor jeg har farvet baggrunden med distress og så har jeg heat embosset teksten og stjernerne. Månen er et stempel hvor jeg har farvet baggrunden af månen med distress. img_8493

Her kan man se månen lidt nærmere og jeg håber man kan se lidt bedre her at jeg har malet månen, og rundt om månen, med wink of stella brush som er en glimmer pensel.img_8495

Challenge 3:
Lav et gult kort. Du må gerne bruge andre farver, men gul skal være den primære farve.

Det er ikke så tit jeg laver gule kort så dette var lidt af en udfordring. Men det er det jeg så godt kan lide ved at lave kort til challenges. Dette blev til et shaker kort hvor baggrunden er smurt ind distress farve der er vandet op og så har jeg sat et lille monster stempel på som er farvet med zig farverne. 
img_8507

Her kan man bedre se stemplet under alle småtingene inde i shakerdelen.
img_8510

Og til sidst et lille closeup af shakerdelen.
img_8500

Challenge 4:
Lav et rigtigt efterårskort! Bliv inspireret af farverne, naturen, Halloween eller noget helt tredje.

Jeg er blevet inspireret af efterårsfarverne til dette kort. Bladene er farvet med zig farverne og bagrunden er sværtet med distress inks. Stemplet har jeg heat embosset.
  img_8527

Et close up af regndråberne som jeg også synes hører til efteråret 🙂 De er lavet med Nuvo Crystal Drops.
img_8528

Lidt flere regndråber og et af bladene lidt tættere på.
img_8529

Challenge 5:
Lav et interaktivt kort = et kort der kan bevæge sig.

Her blev det til et shakerkort der gemmer sig bag en låge. Baggrunden er distress ink og der er kommet masser af snefnug uden på.
img_8512

Inden i kortet gemmer der sig en julemand og shakerdelen. Julemanden er farvelagt med zig farverne. 
img_8516

Det var så alle mine bidrag til Krumsprings Fall Festival. Det har været sjovt at lave, da man bliver udfordret, og dermed ikke laver noget man altid ville lave. Så nu må jeg jo bare vente og se om jeg er så heldig at vinde 😀

//Kristina

4 thoughts on “Krumspring fall festival – 5 challenges

  1. Super fede kort du har lavet 🙂 Har en svaghed for efterårs kortet 😉 men de 2 shakerkort er altså også super 🙂
    Held og lykke med at vinde 😉 Jeg nåede kun at være med i efterårs udfordringen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *