MFT Card Design Superstar challenge

I dag har jeg lavet et kort til My Favorite Things Card Design Superstar challenge.

Challengen går ud på at lave et kort med MFT’s Dies og stempler.
Du kan se nærmere på konkurrencen her: http://www.mftstamps.com/blog/you-could-be-a-card-design-superstar-contest-2016/

Jeg har igen brugt de mega søde grisestempler og tekststempel fra Hog Heaven og jeg har brugt Stitched wonky rectangle stax die til at udstanse plastikken inden jeg brugte Fuse tool til at ”lime” siderne samme og det blev til dette shaker kort.

Forsiden med de 2 søde små grise.

20160919_211602

For at man kan skrive en hilsen har jeg lavet det sådan, at det lille stykke papir kan hives ud, og sættes på plads igen.

20160919_211616

Bagsiden af kortet

20160919_211546

Har prøvet at dele shakerkortet op i 2 dele så man får fornemmelsen af at der er græs for neden. Synes det er lykkes meget godt, dog havde jeg lige lidt problemer med min fuse tool så der måtte et par gange til, frem og tilbage 🙂 Synes det er meget sødt til sådan et se igennem kort at der til grisene er en bagside så man ikke bare kan se hvid karton.

Håber i kunne lide det.

//Kristina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *