Projekt jul igennem hele året

Jeg har bestemt mig for at jeg hver den 24. i hver måned vil poste om et eller andet der har med jul at gøre her på bloggen. Synes det er hyggeligt med jul og hvorfor skal det kun være i december vi skal have lov til det. Og så har det den fordel at jeg måske kan være heldig ikke at skal lave alt mit julegøgl en uge før juleaften 😛

I dag vil jeg vise det jeg lavede i december. Jeg havde ikke tid til at ligge det på bloggen da jeg lavede det, så synes det ville være på sin plads at få vist det nu. Så her kommer en masse jul og en enkelt nytårsting 😀

Dette er et kort jeg havde med til min datters dagplejemor da vi var inviteret på æbleskiver. Baggrunden er lavet med distress inks og de fine birketræer er en die fra MFT der er udstandset på Bigshotten. Stemplerne er farvelagt med Zig farvene. 

Lidt til og fra kort skal der jo til i juletiden og synes disse blev ret vellykkede. Jeg lavede en fil i Silhouette programmet, så de var nemme at skære ud, men det tog halv lang tid at samle dem, da de er lavet som shakerkort, så pynten indeni julekuglerne kan bevæge sig. Dog kan de kun bevæge sig en lille smule, da acetaten er lagt direkte ned over, altså der er ikke skum imellem. Det synes jeg egentlig var ret godt, da der så hele tiden er noget pynt indeni i hele kuglen, i stedet for at det ligger sig i bunden, og det er jo så kun de helt små ting der kan bevæge sig rundt. 

Havde ikke nok af første omgang til og fra kort så måtte i gang igen. Disse var lidt hurtigere at lave end de forrige. Her har jeg brugt de nye pixie dust farver og smattet dem godt og grundigt ud over et stykke akvarel papir og så puttet vand på. Sprayede vand på indtil jeg synes farven var over hele papiret. Så er der ellers bare kommet lidt snefnug på jeg har udstandset på bigshotten og lidt palietter, nuvodrops og stickles. 

Til sidst vil jeg lige vise en gavepose jeg lavede til værtsparret hvor vi skulle holde nytårsaften. Posen er lavet ud af gavepapir og den er bare lavet efter en vejledning jeg fandt på Pinterest. Så har jeg lavet en posetopper ved at putte forskellige farver af pixie dust ud på et stykke akvarel papir og så sprayet med noget vand. Samme fremgangsmåde som med til og fra kortene, dog med lidt flere forskellige farver. Jeg udstandsede nogle bogstaver på bigshotten og limede dem på så de dannede ‘Happy New Year’. Klippede to bannere ud, et i glimmerpapir og et jeg kunne skrive en tekst på. 

 

 

Så det var så den første omgang af ‘Projekt jul igennem hele året’. Glæder mig til at vise jer noget mere jul og er spændt på om det hænger mig langt ud af halsen når det bliver sommer 😛

Håber I synes det var hyggeligt med en omgang jul og tak fordi I kiggede med.

//Kristina

2 thoughts on “Projekt jul igennem hele året

    1. Tusind tak Vibe. Havde ikke lige set du havde lagt en kommentar. 🙂 Elsker også selv de birketræer.. Bruger dem bare for lidt..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *