Tags med akvarelmaling, heatembossing og glitterpaste

Hej alle sammen.

Det er laaaaaang tid siden sidst og i dag bliver det også bare lige et hurtigt indlæg..

Sidste weekend var jeg sammen med nogle skønne tøser fra Happymades designteam. Det var en dejlig dag og til sådan noget plejer jeg at få slæbt alt for meget med..

Så jeg havde pakket meget, meget lidt og havde planlagt kun at lave tags. Og det var egentlig meget sjovt at se hvad man kunne få ud af så lidt..

Så her er de tags jeg nåede at lave. Det kan sagtens være jeg får lavet noget mere med dem en dag, men nu synes jeg lige jeg ville vise hvad jeg fik lavet.

Baserne er akvarelpapir og designpapir.

Der hvor jeg har malet med akvarelmaling har jeg heat embosset med hvid eller guld embossing pulver.

På designpapiret har jeg brugt stencils og duppet med glitterpaste (glitterkiss) fra cosmic shimmer.

Og hermed billeder af alle tags’ene.

 

Hvis der er spørgsmål til teknikker eller andet, er i meget velkomne til at ligge en kommentar..

Tak for denne gang 🙂

//Kristina

7 thoughts on “Tags med akvarelmaling, heatembossing og glitterpaste

 1. Øijjj, jeg er vild med dine mørkeblå tags med glitter blomster på ! De minder mig om noget tapet, mine bedsteforældre havde, da jeg var barn, hvor mønsteret var lavet af noget velour-lignende og det så SÅ fancy og royalt ud, syntes jeg (nok et andet ordvalg dengang ) De er så lækre – det er jeg nødt til at skulle prøve.
  Vil du anbefale det glitterpaste frem for andet ? Og er den blå baggrund lavet med Distress ?
  Og så de tags med trekanterne – hvor er de flotte – og jeg er nødt til at indrømme, at jeg faktisk ikke rigtigt er til grafiske former, men med den baggrund, du lavet, Kristina så ser det bare super godt ud !

  1. Tusind tak for din dejlige kommentar.. Jeg har ikke prøvet så meget forskelligt paste, men dem jeg har brugt her er Glitter Kiss fra Cosmic Shimmer. Du kan se dem her: https://gavlhuset.dk/kort-scrap/effekt-lim-pasta-voks/cosmic-shimmer-polish-voks
   Har hørt at andre pastes kan “bløde” ud i papiret og det gør disse i hvert fald ikke.. De er også meget finkornede hvor andre kan være meget ru fordi glimmeret er meget grov.. Og disse fås i mega lækre farver.. Så kan kun anbefale Glitter Kiss 🙂 Jeg skal i hvert fald have fat i nogle flere farver :p

   1. Tak for svar, Kristina ! 😉 Rigtigt dejligt med lidt erfaringsudveksling, når man er lidt ny. Og rigtigt gode oplysninger, for noget af det, jeg synes, er så flot ved dine, er den fine skarpe kant på dem – og at de står så klart. Og mange gode farver er jo bare i den grad et plus. 😉

 2. Hov, nu kiggede jeg lige igen – og læste ordentligt – og kan godt se, at det er designpapir og ikke Distress på de mørkeblå tags

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *