Tekst til sangkuffert og potte lavet på Silhouette Cameo

Da jeg i sin tid skulle giftes investerede jeg i en Silhouette Cameo. Til de af jer der ikke ved hvad det er, er det en skæremaskine. Den kan skære i rigtig mange ting, men jeg har mest brugt den til karton. Men her til jul stod jeg og ville lave en sangkuffert til mine børn og den syntes jeg skulle pyntes. Så jeg købte noget glitterfolie og skar en tekst og nogle blomster ud på silhouetten. Det gik ud over al forventning. Så da min lillesøster spurgte om jeg kunne skære noget tekst til hendes potter, hun skulle have kaktusser i, var det jo en oplagt opgave til mit andet projekt udi folie 🙂

Først vil jeg vise kufferten jeg lavede til mine børn. Indeni er der hæklede dyr og et sanghæfte. Teksten har jeg selv skrevet og fonten er AR BONNIE som jeg vidst nok har hentet gratis på nettet et eller andet sted 🙂 Blomsterne er fra storen hvor man køber filer igennem programmet. 

Det er lidt svært at tage et ordentligt billede af folien hvor man kan se glimmeret, men det er altså en rigtig flot folie 🙂

Næste projekt er så potterne. Først vil jeg lige vise et billede af programmet som kommer med Silhouetten,  hvor man laver sine projekter i. Man kan bruge alle fonte man har på sin computer. Man kan selv lave sine filer ved at tegne eller bruge de geometriske former eller hvad man nu finder på. Man kan også købe filer. Her har jeg bare skrevet ordet kaktus og så sendt det til skærring på silhouetten. Så nemt 🙂

Så skal folien bare sættes på potterne. Det er små potter fra søstrene grene til 7,5 kr. pr stk. eller noget i den stil og der er ikke brugt mange penge på folie.
Så en billig måde at lave noget personligt på.

Så er der kommet kaktusser i og det ser sgu da godt ud 😀

Håber i synes det var sjovt at kigge med ind i Silhouettens verden. Håber på at jeg i fremtiden får lavet meget mere i den stil og får udforsket lidt mere i hvad silhouetten egentlig kan præstere.

Tak fordi I kiggede med.

//Kristina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *